S Primátem budeš mít své studium pod kontrolou

S Primátem budeš mít své studium pod kontrolou

Znáš Primáta? Všichni studenti bažící po přehršli studijních materiálů samozřejmě ano, ale pokud tě tento portál doposud minul, nyní je nejlepší doba se o něm dozvědět více.

378 759 uživatelů, 212 429 studijních materiálů (a každým dnem přibývají!)

Hlavní důvod, proč se všichni studenti na Primát stále vracejí, jsou materiály: jedná se o výpisky, zápisky, výtahy, vypracované úkoly, cvičení, taháky, prezentace a projekty. Je jedno, jestli potřebuješ ukázkovou seminárku, výpisky z přednášky od druhého vyučujícího, nebo výtah z dlouhého článku –se vším, s čím na tebe vyučující letos přijdou, už pravděpodobně přišli i na tvé předchůdce loni. Pokud ti něco není jasné nebo nestíháš, proč nevyužít vstřícnosti hodného spolužáka, který ti pomůže.

A pokud vytvoříš něco, co na Primátu ještě není, neváhej to na něj vložit zase pro ostatní! Byla by přece škoda, aby tvá namáhavá práce po obdržení zaslouženého diplomu přišla vniveč. Spousta uživatelů, kteří přijdou po tobě, se ráda nechá inspirovat a využije tvou pomoc.

Na Primát.cz najdeš

  • 212 429 studijních materiálů
  • pomoc se studiem
  • rady pro psaní závěrečných prací
  • super dárky za aktivitu

Super dárky a odměny za aktivitu

Za nahrané materiály a další aktivitu u nás získáváš virtuální banány. Fungují jako měna, a pokud jich nasbíráš určité množství, můžeš je v sekci dárků vyměnit za super ceny. Tak například nyní nabízíme volné jízdenky do vlaku LEO Express, přednabitou kartu do české sítě CrossCafe, flashky, poukázky na pizzu od Pizza Company, knihy od nakladatelství Argo, XXL drink v luxusním baru TOP GEAR, designová plackozrcátka, vstupy na masáže, lístky do divadel a spoustu dalších dárků. Pomáháš ostatním a ještě za to získáváš super věci, kde jinde to máš?

Harmonogram a vazba diplomky, pomoc se studiem

Zbrusu nové funkce, které potřebuje úplně každý. Díky nim si vytvoříš harmonogram psaní své bakalářské či diplomové práce a vůbec nic ti už neunikne. Nejlepší tečkou nakonec je, že si přes Primát můžeš práci i levně vytisknout a svázat přesně podle pokynů své školy, a to on-line. Co se týká sekce pomoci se studiem, nabízí přesně to, co říká její název: jeden student se ptá, druhý radí.

Na kterou stranu se přidáš ty?

Text: Honza Misák, Primát.cz

Foto: Jenn Vargas

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější